Om os

Kennel Højlund Retrievers er en lille, privat kennel med fokus på hunden som familiehund. Vi bor i Stensballe, Horsens, tæt på både skov og strand. Vi ønsker at opdrætte Golden Retrievers med et godt, velafbalanceret sind og en sund krop. 

Vores hunde lever som fuldgyldige medlemmer af familien - eller næsten 🙂. De færdes frit i hele huset - og i dele af møblementet. De udgør en vigtig del af vores liv, de prioriteres højt og vi bruger dagligt mange timer med vores hunde. 

"Vi" er en familie på i alt syv personer. Udover os, Kirsten og Henrik, tæller familien 5 børn (de fleste voksne og ikke hjemmeboende) og vores to Golden retrievers - Maggie og Ellie.

Vi har haft Golden Retrievers siden 2007. Valget stod dengang mellem en Labrador eller en Golden Retriever. Vores første fælles hund havde været en sort labrador - Emma - som vi var så heldige at have i knap 12 år. Hun var en kærlig, godmodig og hengiven labrador, der elskede mad og børn 🙂

Efter Emma fik vi Nugga - en brun labrador. Hun var som Emma en skøn og familievenlig hund, men samtidig aktiv og voldsom stærk! På et tidspunkt ville vi gerne have en kammerat til Nugga - vi havde fået mere plads både ude og inde, så vi gik i gang med at finde den helt rigtige "legekammerat". Vi  vaklede mellem endnu en labrador eller en Golden Retriever. Til sidst havde vi fået udvalget begrænset til to kandidater. Efter besøg hos begge opdrættere var Kirsten solgt! Der var ingen tvivl - det skulle være Golden Retrieveren!

Bailey, som vi døbte ham, var fra kennel Golden Music i Højer. Han var en helt speciel og fantastisk hund, som vi havde ubeskrivelig stor glæde af i godt 10 år. Han vil altid have en helt speciel plads i vores hjerter og er stadig tit i vores tanker.

Siden kom Wilma til. Hende hentede vi hos Kennel Woodstar, Gjern, og som Bailey, var hun en skøn hund med en KÆMPE personlighed. Desværre måtte vi sige farvel til både Bailey og Wilma inden for samme år. Vi tabte  dem begge til kræften - Wilma forlod os alt, alt for tidligt (3 år), mens vi fik lov at nyde Bailey i 10 år.

Efter Baileys død købte vi Maggie i april 2017. Maggie er fra kennel Don's Cottage og er en helt fantastisk kærlig og hengiven hund, men hun er også en forsigtig hund. Da Wilma døde, var Maggie knap et år gammel. Hun var nu pludselig alene og det var tydeligt, at hun savnede en "hundeven". Tillfældet var, at Maggies forældre havde fået endnu et kuld. Da en køber sprang fra, var der pludselig en tæve ledig. Og vi tøvede ikke. Vi blev de heldige ejere af Ellie og har derfor nu et skønt søsterpar fra kennel Don's Cottage.

Ellies første kuld ankom den 29. marts 2020. Herfra har vi beholdt Asta og Allie.

Ellies andet kuld blev født den 17. maj 2021.

Del siden