Ellie

Da vi så Ellie første gang hed hun noget så fornemt som Princess Pia of Don's Cottage. Det gør hun sådan set stadig i de officielle papirer, men vi synes Ellie er en anelse mere mundret.   

Hun er den yngste af de to søstre, og har et helt andet temperament end Maggie. Mens Maggie er forsigtig og altid ser fremmede lidt an, så er Ellie den frembrusende her-kommer-jeg type. 

Ellie vil gerne bestemme over Maggie - og over os. Ikke på den dominerende måde - nok mere på den stædige. Ellie foretrækker for eksempel, at det hende, der bestemmer ruten, når vi går.

Hun vil også helst bestemme, hvornår vi skal krydse vejen, hvilken side af fortorvet, vi skal gå på og sommetider endda hvilke butikker, vi skal købe hendes foretrukne tyggeben i 😉

Ellie high-fiver

Til trods for Ellies stædighed er hun en superskøn og meget kærlig hund. Hun har en næsten stoisk ro og der skal meget til at få hende ud af balance.

Hun har en helt speciel kommunikationsform, når det gælder opmærksomhed og kontakt (som i øvrigt kan være grænsende til insisterende).

Ellie ligger sjældent i en sofa - hun sidder. Og mens hun sidder der, kaster hun poten op til "high-five" i håbet om, at der falder kæl, klap og gerne en godbid hendes vej 🙂

Ellie som yngre

Ellie som yngre

Del siden